ESDEVENIMENTS, Tomorrowland

Tomorrowland amb Vallformosa

Un dels nostres moments #bebubble preferits de l’any és quan arriba juliol i comença Tomorrowland. Perquè som la festa, i també ens agrada estar-hi 😉

A Bèlgica hem viatjat amb la @claudia_gman i el @papaserrajr, que han sigut els nostres ambaixadors durant el cap de setmana mundial del house per excel·lència. Allà han pogut disfrutar de l’stand vip de Vallformosa i de tres dies dels millors DJs del món, com Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack o Axwell Ingrosso.

https://www.instagram.com/p/Blf9TVRHvpg/?taken-by=claudia_gman


Però no tot es queda a Bèlgica, perquè Tomorrowland obre les seves fronteres cada any per convidar a set ciutats del món a participar al festival. Amb connexions en directe al main stage de Bèlgica i també amb un cartell de luxe en viu, Barcelona va poder viure el 28 de Juliol l’essència de Tomorrowland al parc de Can Zam.

https://www.instagram.com/p/Bl0r639j9kV/?taken-by=vallformosa

Ara ens toca preparar-nos per l’any que ve!