Premis, PRODUCTES

Els Vinari banyen d’or, plates i bronze els vins i caves de Vallformosa

Vallformosa Cava Col·lecció Brut Reserva ha obtingut la medalla d’or dels Premis Vinari

 

Els vins i caves de Vallformosa han estat uns destacadíssims protagonistes entre els 900 productes de 250 cellers que s’han presentat a concurs a cegues a la sisena edició dels premis Vinari.

El cava Col·lecció Brut Reserva 2012 de Vallformosa Cava s’ha endut el Vinari d’Or 2018 al Millor Escumós Reserva. Aquest cava amb una criança mínima en rima de 24 mesos, és un cupatge de les varietats Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay.  Els raïms procedeixen d’una selecció de les millors vinyes velles.

El Vinari de Plata 2018 en la categoría d’Escumosos Joves ha estat pel Cava Origen Brut Nature 2015 de Vallformosa Cava. Els vins de Domènech.Vidal també s’han endut premis, concretament el vi Freyé Syrah/Sumoll 2017 ha recollit el Vinari de Plata 2018 en la categoria de Rosats i el Freyé Xarel·lo/Chardonnay 2017  ha aconseguit el Vinari de Bronze 2018 en la categoria de Blancs Joves.

Aquests destacats guardons certifiquen l’aposta qualitativa de Vallformosa, un celler penedesenc que treballa estretament amb els seus proveïdors. Segons el mateix celler, “la clau de l’èxit ha estat l’aposta per la professionalització, que compta amb un equip jove amb una clara voluntat de donar resposta a les inquietuds del consumidor i a innovar, apostant sempre per la màxima qualitat dels seus productes”.

L’Auditori de Vilafranca del Penedès ha acollit la nit d’aquest divendres l’acte de lliurament dels sisens Premis Vinari, el concurs que té per objectiu donar a conèixer els millors vins de Catalunya de l’any. Els vins competien en dotze categories, cadascuna de les quals ha rebut un Vinari d’Or, tres Vinari de Plata i cinc Vinari de Bronze. L’acte ha comptat amb la participació de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà.

 

Author


Avatar