PRODUCTES

Vallformosa Cava presenta tres noves edicions especials per aquest Nadal

Bombolles i formes geomètriques són els protagonistes de les noves presentacions dels caves Origen Brut Nature, Col·lecció Brut Nature Reserva i del rosat Col·lecció Brut Pinot Noir

Vallformosa Cava presenta tres noves edicions especials per aquest Nadal. Uns dissenys especials, acolorits i festius pels seus caves Origen Brut Nature, Col·lecció Brut Nature Reserva i Col·lecció Pinot Noir. Són dissenys moderns i singulars que mantenen les fluorescències estrenades amb els Clàssic de Vallformosa i que reforça l’esperit #bebubble, sinònim de festa, diversió i qualitat. Unes ampolles que sota la llum ultravioleta prenen vida, llum i color.

 

Els caves Col·lecció, dels quals, el Brut Reserva, ha estat guardonat com a millor Cava Reserva de Catalunya pels Premis Vinari, presenten un disseny amb una textura metal·litzada de rodones de colors que simbolitzen les bombolles que atresoren aquests caves. El Col·lecció Brut Nature Reserva i el Col·lecció Pinot Noir es poden trobar al canal alimentació.

Per altra banda, l’Origen Brut Nature Reserva, un cava amb més de 15 mesos de criança i exclusiu per a botigues especialitzades i restauració, es vesteix amb una nova presentació durant aquestes festes nadalenques. El disseny especial d’aquesta nova ampolla destaca per comptar amb fins a tres noves presentacions geomètriques, jugant amb acolorits quadrats, cercles i creus que es col·locaran de manera aleatòria dins les caixes de 6 ampolles.

 

Vallformosa és una marca amb més de 150 anys d’experiència en viticultura i elaboració de caves d’alta qualitat, però amb un caràcter propi, poc convencional i rebel. Uns caves amb esperit jove per gaudir de cada moment i potenciant la màxima qualitat en tot el procés. De fet, Vallformosa té el control total del procés d’elaboració, des de la vinya fins a l’ampolla. Elabora el 100% del most dels seus caves i ho fa sota l’estricte control del departament tècnic. Aquesta qualitat està avalada per la quantitat de premis i distincions internacionals que ha rebut durant els últims anys i per les certificacions de qualitat i mediambiental que ha aconseguit.

 

ELS CAVES COL·LECCIÓ

Col·lecció Brut Nature Reserva, un escumós amb més de 24 mesos de criança. Mostra aromes de fruita blanca amb tocs cítrics i de flor blanca fusionats amb lleugeres notes d’anisats i de torrats, fruits de la criança. En boca és fruitat, untuós, sec i, a la vegada, fresc. Per la seva banda, el rosat Col·lecció Brut Pinot Noir és un cava viu i molt fruitós. Maduixes i gerds marquen un cava gustós i llaminer. Ideal per als millors plats de pasta i també pels aperitius.

 

EL CAVA ORIGEN

Origen Brut Nature és un cava amb més de 15 mesos de criança i amb aromes de poma verda, pera i pinya. També té lleugeres notes de brioix i fruit secs procedents de la criança en ampolla. En boca és ampli, sec, complex, afruitat i equilibrat. És un cava que harmonitza a la perfecció amb qualsevol àpat.

 

Author


Avatar