Tomorrowland

Tomorrowland és una forma de vida i #bebubble la seva actitud!

Primer de tot, presentar-me! Sóc en Juan Bilbao (molta gent em coneix com a Bilbo) i aquest any he sigut el flamant Happy Lifestyle Manager de Vallformosa a Tomorrowland. Per mi Tomorrowland és com casa meva. Porto 6 anys seguits anant al millor festival de música del món (els mateixos que Vallformosa! Ja ho diuen que el destí és capritxós! J ) i per mi Tomorrowland ja no és només un festival, per mi s’ha convertit en una forma de vida (més endavant us explciaré el per què).

Abans d’explicar-vos la increïble experiència viscuda aquest mes de Juliol a Boom (Bélgica) us explicaré com vaig arribar fins aquí i de quina forma he descobert que, si una persona vol, pot moure el món sencer.

Tot va començar a principis de Maig, a Estocolm. Vaig anar a veure el retorn del meu grup preferit (Swedish House Mafia) als escenaris. Un cop acabada l’actuació i ja direcció cap al hotel, em va sortir a l’instagram el concurs de Vallformosa i només havia d’enviar un vídeo de 15 segons per participar. Doncs vaig fer-ho, i pocs dies després en van dir que havia estat seleccionat per el càsting de Barcelona. Tenia claríssim amb qui havia d’anar: Amb en Gerard. Un dels meus millors amics amb el qual porto anant a Tomorrowland des del primer dia.

Fins aquest punt no havia posat massa esperança ja que no sóc de participar a massa concursos, però aquest missatge em va crear una il·lusió BRUTAL. Vaig anar al càsting i des del primer moment vaig saber que JO era el candidat ideal i la persona que estaven buscant. Carismàtic, alegre, divertit, obert a la gent, i sobretot, amb moltíssimes ganes de viure l’experiència Vallformosa.


El càsting va ser molt divertit, la qüestió era sorprendre el jurat! I ho vam aconseguir! I després d’aquí ja va començar la fase final amb 12 finalistes i votacions populars. En aquesta fase tenia claríssim que podia guanyar, i amb determinació i molta confiança vaig fer que la gent és prengués el concurs com si fos seu. I gràcies a tota la gent que és va bolcar en ajudar-me, vam aconseguir complir un somni. I realment, el que em va fer més feliç va ser veure el suport de tota la gent, l’estima que em van demostrar i tota l’ajuda que em van donar, perquè sense rebre res a canvi, van dedicar part del seu temps per fer-me feliç! Fins i tot em van votar pares, familiars o companys de feina de gent que gairebé no hi tinc contacte! És va convertir en una qüestió d’estat gairebé, i això és una de les coses més grans que he viscut mai.

Gràcies a tot això vam aconseguir guanyar el concurs, no em podia creure que aquest any aniria com a HAPPY LIFESTYLE MANAGER de Vallformosa a Tomorrowland! Llavors em van comunicar que hauríem d’anar a la Masía Vallformosa a recollir el premi i que tenien unes sorpreses per nosaltres.

Doncs dit i fet, 10 dies abans de començar el festival, vam anar a la Masía i ens van rebre amb els braços oberts. Ens van donar d’esmorzar al magnífic Jardí que tenen ( Irene i Sara, un dia vindré a esmorzar-hi un altre cop) i després ens van portar a fer una ruta en quad per les vinyes del Penedés perquè coneguéssim una mica la terra del cava! Tot just acabat això, ens van fer una visita guiada per les caves Vallformosa i ens van ensenyar tot el procés de creació i producció del cava! I la veritat, es que ens va flipar.

Al acabar això, vam fer una cata de caves, vam conèixer en Jeff (el nostre contacte de Vallformosa a Tomorrowland) i mentre dinavem ens van donar el premi aconseguit. 2 entrades FULL MADNESS COMFORT PASS + 2 entrades B2B LOUNGE SATURDAY + les anomenades “perles” per gastar dins el festival en el que ens vingués de gust. I sense saber-ho, Vallformosa ens havia fet el millor regal que ens podria haver fet mai ningú. I perquè? Tornem al principi, a on us deia que Tomorrowland s’ha convertit en un estil de vida per nosaltres.

Vallformosa no només ens va donar l’oportunitat de tornar al millor festival del món, sense saber-ho,  ens van donar una cosa que és molt més important per nosaltres. Ens van donar l’oportunitat de tornar a reunir la nostra Família (Anomenats Panda Family). Un grup de més de 50 persones d’arreu del món que hem anat formant al llarg dels anys i el qual ens reunim un cop al any, a Tomorrowland, per viure 5 dies d’ensomni, a un lloc on els problemes desapareixen, a on la felicitat és respira a cada cantonada, a on és reuneixen gairebé 200.000 persones que pensen, senten i viuen la mateixa passió que nosaltres. És impossible explicar el que se sent quan estàs allà si mai hi has estat.

Doncs bé, amb la certesa de que érem les persones ideals i de que Vallformosa fliparia amb el que estàvem apunt de fer, vam agafar el vol Dimecres a les 6 del matí direcció Bèlgica. Allà ens reunim tots aquest dia. L’endemà ja hi tornàvem a ser! Érem direcció a Dreamville (càmping de Tomorrowland) un altre cop!

Van obrir portes a les 11h del matí i va ser quan ens vam muntar el nostre “super” càmping, amb més de 30 tendes i 3 carpes centrals a on ens reuníem tots. Un cop aposentats va ser quan va començar el show, el Gaterhing començava (és la festa de Dijous al càmping) i era hora d’abanderar Vallformosa al millor festival del món. Bandera en mà, vam començar a repartir braçalets a gent de totes les nacionalitats, ensenyant a gent d’arreu del món una de les coses que ens identifica de la nostra terra, el cava.

Superat el Gathering, ja encaravem el Divendres, el primer dia de festival! Ens vam llevar a les 9h (és impossible dormir més al càmping), ens vam preparar, vam dinar i cap al festival! El primer que veus al entrar, és el mainstage que treu el cap a l’horitzó. I personalment, és el millor Mainstage de tots els que he vist. El primer dia era molt especial, era veure tot el que havia canviat, retrobar-te amb molta gent, menjar molt (el menjar d’allà és BRUTAL, sense excepció. La qualitat és excepcional), veure els nous escenaris i ballar fins a que els peus diguessin prou! Tornavem a ser a casa, amb la família i érem feliços.

A les 5 de la tarda, vam fer una cosa que ja ens identifica any rere any i que els càmeres de Tomorrowland ja esperen. Vam sortir 30 pandes gegants a ballar i saltar a l’escenari LOTUS i, posteriorment, al Mainstage. I òbviament, vam passar per la  Fountain Bar de Vallformosa. Aquest “show” va sortir als diaris, pàgines web i fins i tot a la TV de Bèlgica catalogant-ho de “Invasió Panda a Tomorrowland!”. I a mesura que anava avançant el dia anàvem fent una de les coses que més ens agrada: descobrir els nous escenaris i nous artistes: Cage, Core, Rave Cave (dels millors de tots), Lotus, Orangerie, etc.


El Divendres per això, el que més ens va agradar va ser la brutal espasa del Q-Dance (Hardstyle, dels meus generes preferits) i l’Holosphere d’Eric Prydz (Un show únic en 4D on sembla que el que esta passant a la pantalla tingui vida) al Freedom Stage.

Dissabte va ser molt especial, gràcies a Vallformosa vam viure una de les millors experiències a Tomorrowland. El B2B, un espai al Lounge de Vallformosa al Mainstage a on ens van donar menjar i beure TOTALMENT GRATUÏT. Una autèntica bogeria. Apart, també teníem accés a una zona amb piscina i un altre amb Jacuzzi!

Aquest dia va ser el millor, Da Tweekaz al Mainstage (Hardstyle, un estil molt conegut als països del nord d’Europa), W&W (els meus DJ’s preferits), Brennan Heart al Q-Dance (a on vam estar ballant, saltant i disfrutant amb el representant de Vallformosa, en Jeff) i Armin Van Buuren (el rei del trance i la música electrònica sense dubte). El dia s’acabava i les emocions seguien a flor de pell, tocava encarar l’últim dia de “Book of Wisdow: The return”.


Diumenge, últim dia i les forces ja no eren les mateixes que el primer dia. Tot i així, a la que arribaves al festival i senties la música, les piles se’t carregaven i tornaves a ser un nen amb sabates noves!

Aquest dia vaig anar amb la samarreta de Vallformosa (i la bandera, que em va acompanyar els 4 dies) i la gent em demanava que era i que com és que anava amb aquesta bandera i així vestit i és quan els hi explicava tot el que era Vallformosa i el que havia fet per nosaltres. Aquest dia, com la resta, va ser brutal. Els millors moments van ser Symphoy of Unity al Freedom stage, que era una cosa que només s’havia fet un cop i va ser el 2015 (també hi vaig ser) i consistia en més de 60 músics de l’orquestra simfònica de Bèlgica tocant temes de música electrònica amb instruments de música clàssica i compostos per en Hans Zimmer ( un dels millors compositors del món). Literalment va ser una hora de plorar d’emoció i de pell de gallina. Una experiència ÚNICA.

I l’altre punt que destacaria va ser l’actuació final de 3arelegend al Mainstage. Una sessió amb els hits més representatius dels últims 15 anys (ja que Tomorrowland celebrava 15 anys). Una hora sencera sense parar de saltar i ballar revivint els millors moments de Tomorrowland. I amb això s’acabava, un altre cop, el millor festival del món i tornava a ser hora de tornar cap a casa amb molts nous moments inoblidables, amb noves amistat, noves sensacions i noves experiències. Però sobretot era hora de tornar a casa amb una cosa segura, l’any que ve tornarem.

Per acabar, voldria tornar a donar les gràcies a tothom qui va confiar en mi, va dedicar part del seu temps en fer-me feliç i em va votar. Mil gràcies ja que sense vosaltres no hauria sigut possible. I m’agradaria fer una especial menció d’agraïment a tot l’equip de Vallformosa que ho ha fet possible tot i les dificultats que hem tingut en certs moments. De tot cor, gràcies, m’heu fet feliç i això per mi és el que realment val la pena.

Per tots els que llegiu això, ens veiem l’any que ve a Tomorrowland, perquè si una cosa et fa feliç, disfruta-la i lluita per no perdre-ho mai!

#Bebubble

 

Joan


Author


Avatar