Tomorrowland
Un dels nostres moments #bebubble preferits de l’any és quan arriba juliol i comença Tomorrowland. Perquè som la festa, i també ens agrada estar-hi 😉

A Bèlgica hem viatjat amb la @claudia_gman i el @papaserrajr, que han sigut els nostres ambaixadors durant el cap de setmana mundial del house per excel·lència. Allà han pogut disfrutar de l’stand vip de Vallformosa i de tres dies dels millors DJs del món, com Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack o Axwell Ingrosso.


Però no tot es queda a Bèlgica, perquè Tomorrowland obre les seves fronteres cada any per convidar a set ciutats del món a participar al festival. Amb connexions en directe al main stage de Bèlgica i també amb un cartell de luxe en viu, Barcelona va poder viure el 28 de Juliol l’essència de Tomorrowland al parc de Can Zam.

Ara ens toca preparar-nos per l’any que ve!

0

Clàssic
Els clàssics sempre estan de moda, però hem volgut remarcar l’esperit juvenil i alegre de Vallformosa donant-lis un toc més fresc canviant el seu disseny.

El disseny

D’això se n’ha encarregat el conegut dissenyador Mario Eskenazi, que ha utilitzat antigues lletres d’impremta en color fluor per fer les etiquetes. En concret, les lletres de fusta que s’utilitzaven per fer els antics cartells del Liceu de Barcelona, ja que Vallformosa està estretament lligada a l’història d’aquesta ciutat.


Agrada el Clàssic?

Per presentar el ‘nou’ Clàssic, vam organitzar una visita a les caves amb influencers de diferents àmbits. Van poder veure tot el procés d’elaboració del cava, com es fa el degorg, i després d’una performance amb fluor feta per l’artista Beo Beyond, van veure el disseny del Clàssic en exclusiva i el van poder provar. Aquí estan les seves reaccions!

No només sol

I és que el Clàssic ens encanta sol, però també quan el podem combinar amb altres ingredients per donar-li un toc diferent, especialment ara a l’estiu. Et ve de gust un cocktail a la nit, a la platja? També et donem algunes idees perquè el disfrutis a casa teva.

 

0

Col·lecció

El cava no és només per ocasions especials. Ens agrada que ens acompanyi en els moments de celebració, però també al nostre dia a dia, perquè som dels que pensem que tot es pot prendre amb cava.

I per començar, l’hem pres amb un dels nostres plats preferits: el sushi.

Sabies que ‘sushi’ en realitat significa “agri” en japonès? Fa referència a l’arrós banyat en vinagre, sucre i sal, que mengem junt al peix. És el plat estrella del Japó, on hi ha fins i tot una Universitat dedicada a aquest art culinari: per arribar a ser Itamae (com es diuen els chefs que cuinen sushi) els estudiants estan dos anys instruint-se en com cuinar-lo i després, tres anys aprenent l’elaboració dels peixos. En total, cinc anys dedicats a l’estudi del sushi, per acabar reconeixent fins i tot la qualitat del peix només veure’l. A més, és una universitat on només poden anar homes, ja que al Japó no deixen que les dones cuinin sushi. La seva teoria és que les dones tenen la temperatura de les mans més altes i per tant alteren el sabor de l’arrós, i tot i que científicament s’ha demostrat que és una teoria falsa, moltes noies que volen cuinar sushi han de marxar del seu país.

 

Com es menja el sushi? 

Tradicionalment, el sushi típic és el de tonyina, encara que els més solicitats a Europa són els de salmó i alvocat. Al Japó no hi ha alvocat, i van ser els noruegs els que van introduir el salmó als anys vuitanta.

A més, els japonesos el mengen amb les mans i en ordre: comencen pel peix amb el sabor més lleuger i van augmentant fins arribar al més fort (és a dir, dels peixos blancs als rosats i finalment als vermells). També el combinen amb jengibre, entre peça i peça per poder disfrutar de cada sabor des de zero.

Combinat amb Vallformosa Col·lecció Pinot Noir

Hem triat el Vallformosa Col·lecció Pinot Noir, un cava floral, afruitat i alegre per combinar-lo amb aquest plat . A més, és un cava que marida perfectament amb el peix, així que és l’acompanyant perfecte.

 

Us animeu a provar-lo?


keep reading

0